AbsoluteFacts.nl
Geschiedenis: Hoe zag onze wereld er vroeger uit en wat gebeurde er toen?

Royal Albert Hall in Londen

Leestip
Een informatieve gratis nieuwsbrief over geschiedenis. Interessante verhalen over Historische Plaatsen, Kastelen, Royalty, WO2 en Wetenschap.
Al twintig jaar een begrip in Nederland bij liefhebbers van geschiedenis.

Mis niets ...
Neem nu een abonnement op onze
Gratis Nieuwsbrief


Londen
Londen: Geschiedenis en wetenswaardigheden Londen heeft de bezoekers veel te bieden. In deze stad verveelt u zich geen moment. Londen is de grootste stad van Engeland, het Verenigd Koninkrijk en zelfs van Europa. Er wonen meer dan acht miljoen mensen in de metropool. De stad wordt jaarlijks door veertien miljoen toeristen bezocht. Voor iedereen is er in de stad wel iets speciaals te beleven, zoals de koninklijke paleizen, de prachtige parken of het uitgaansleven met theaters waar topmusicals jarenlang te zien zijn. Het is waarschijnlijk de mix van cultuur en geschiedenis die het bezoek aan Londen voor velen elke keer weer onvergetelijk maakt.
Londen


Groot-Brittannië
Groot-Brittannië: Geschiedenis en wetenswaardigheden 'Groot-Brittannië: Geschiedenis en wetenswaardigheden' is een interessante uitgave geworden, die recht doet aan de vele facetten die zo kenmerkend zijn voor de Britse samenleving. Dit digitale boek brengt u in de stemming om ook zelf eens te gaan kijken en zal de lezers die Engeland al bezocht hebben toch nog verrassen met diepere inzichten. De vele afbeeldingen maken het lezen tot een groot feest: u ziet waar het over gaat.
Groot-Brittannië

Betrouwbare informatie kost veel tijd en geld, maar dankzij onze populaire producten heeft u op onze website toch gratis toegang.


Bekijk aanbiedingen Geschiedenis per land